Soluții inovative, tehnologii moderne, abordare flexibilă

Cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră

Ajutorul dumneavoastră în următoarea mutare

Cine suntem?

Soft Tech Plus este o companie privată din Cluj-Napoca, România, înființată din convingerea noastră că putem face mai mult decât software, putem face software de calitate. Combinând talentele unor profesioniști experimentați, cu o profundă înțelegere a proceselor de dezvoltare a aplicațiilor software, scopul nostru e să oferim calitate și flexibilitate la prețuri rezonabile. Punând clientul în centrul activităților noastre, ne asigurăm că livrăm exact ce e nevoie atunci cand e nevoie, abordând fiecare proiect în cel mai eficient mod.

De ce noi?

Expertiza noastră acoperă o mare varietate de aplicații software, de la site-uri web sau aplicații mobile la sisteme distribuite de complexitate mare, soluții bazate pe cloud sau servicii specializate. Echipa noastră combină arhitecți de sistem cu peste 15 ani de experiență și programatori experimentați într-un mix capabil să realizeze majoritatea tipurilor de proiecte. Metodologia flexibilă, bazată pe Agile, pe care o urmăm, precum și contactul permanent cu clienții noștri ne permit să ne adaptăm continuu la cerințele acestora, să le oferim situații detaliate de timp și cost la fiecare pas al proiectului și să livrăm exact ceea ce au nevoie.

Servicii

Site-uri web

Site-uri web

Un site web atractiv și bine conceput va da o nouă dimensiune afacerii dumneavoastră și o va face cunoscută în întreaga lume, vă va permite să vă promovați produsele și serviciile către un număr crescând de clienți potențiali. De asemenea, vă va ajuta sa extindeți gama de servicii pe care le puteți oferi și să vă optimizați afacerea.

Aplicații mobile

Aplicații mobile

Mobilitatea este noul standard pentru orice afacere modernă. Extinderea afacerii dumneavoastră către platforme mobile vă va mări vizibilitatea, permițându-vă să ajungeți la tot mai mulți clienți. Integrarea aplicațiilor mobile în operațiunile firmei vă poate ajuta să le eficientizați și să economisiți timp și bani.

Baze de date

Baze de date

Bazele de date sunt capabile să stocheze cantități enorme de date, dar informația brută necesită o prelucrare inteligentă și eficientă pentru a fi utilă. Obțineți mai mult de la datele dumneavoastră! Aplicațiile scalabile de baze de date vă pot ajuta să vă cresteți afacerea, permițându-vă să luați decizii rapide și informate!

Servicii complexe

Servicii complexe

Pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește, crește și complexitatea operațiunilor dumneavoastră. Tot mai multe procese și fluxuri de informație trebuie permanent sincronizate pentru ca afacerea să funcționeze. Vă putem ajuta să folosiți cele mai moderne tehnologii pentru a face lucrurile să meargă!

Nu ați gasit ce aveți nevoie?

Nu ați gasit ce aveți nevoie?

Spuneți-ne ce aveți nevoie și vă vom oferi cea mai bună soluție!

Parteneri

Contactați-ne

contact

Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail

Tel/Fax:
Mobil:
E-mail:

map

Ne găsiți aici

Str. Traian Vuia nr. 152
400397, Cluj-Napoca, Romania

send

Trimiteți-ne un mesaj

Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj

Toate câmpurile sunt obligatorii!

Mesajul a fost trimis cu succes! Vă mulțumim!

Eroare la trimiterea mesajului! Vă rugăm încercați mai târziu!